Un tânăr s-a înfipt cu BMW-ul într-un buldoexcavator! – FOTO

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost rănit și transportat la spital după ce mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un buldoexcavator, marți seara, pe o stradă din orașul Negrești.

Pompierii din Negrești au intervenit prompt cu o autospecială de stingere cu apă și spumă echipată cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2. La intervenție a participat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean de la substația Negrești.

„În accident au fost implicate două autovehicule, un autoturism și un buldoexcavator, în care se aflau trei persoane. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat, persoanele aflate în interior fiind evacuate.

Victimele au fost evaluate și au primit primele îngrijiri medicale la fața locului. Șoferul autoturismului, în vârstă de 21 de ani, a suferit multiple traumatisme, motiv pentru care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Vaslui, cu o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. P

ompierii au asigurat măsurile PSI specifice în astfel de evenimente rutiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu, citat de Agerpres.

Potrivit presei locale, incidentul ar fi fost rezultatul unei curse ilegale între doi șoferi. Unul dintre aceștia și-a terminat cursa în cupa buldoexcavatorului, suferind fracturi la picioare.

Tânărul șofer din BMW-ul care a intrat în buldoexcavator a fost scos cu greu din mașină și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Vaslui. Celălalt șofer, aflat într-o mașină cu numere de Neamț, a fugit de la locul accidentului.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Publicitate