Un tânăr şi-a ucis cu bestialitate bunica pentru doar câţiva lei!

O crimă îngrozitoare a avut loc ieri în Capitală, unde un adolescent de 17 ani și-a ucis cu sânge rece bunica în vârstă de 86 de ani pentru câțiva lei.

Tragedia s-a desfășurat la parterul unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, iar motivul oribilului gest ar fi fost refuzul băiatului de a primi suma de bani pe care o cerea.

Publicitate

Potrivit informațiilor obținute, tânărul a mers în vizită la bunica sa, în căutare de fonduri, însă după ce aceasta l-a refuzat, s-a scăpat într-un acces de furie și a atacat-o brutal. Adolescentul și-a lovit bunica, apoi a strangulat-o în mod sângeros, lăsând-o fără viață.

Vecinii femeii au fost alertați de zgomotele ciudate din apartament, iar un apel la 112 a fost făcut de o vecină șocată.

Echipajele medicale de urgență s-au deplasat la fața locului, însă nu au putut face altceva decât să constate decesul femeii. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru necropsie, în timp ce polițiștii criminaliști au preluat investigația și au luat amprente de la locul crimei.

Cu toate că tânărul criminal a fugit inițial de la locul faptei, poliția a reacționat rapid și l-a prins în scurt timp. Zonele din jurul locuinței au fost împânzite de forțe de poliție, iar individul a fost identificat și reținut pentru a fi dus în fața procurorilor de la Serviciul Omoruri.

Vecinii, șocați de întâmplare, au fost reticenți în a oferi declarații, iar administratorul blocului a menționat că este vorba despre o crimă simplă, investigată de polițiști.

Autoritățile vor continua investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc crima și pentru a aduce făptașul în fața justiției.

Publicitate