Un tată grav bolnav a scris felicitări de naştere fiicelor sale, pentru următori 30 de ani, înainte să moară!

Nick Keenan, un tată devotat din Lindfield, a lăsat o moștenire emoționantă pentru fiicele sale gemene, Rose și Sophia, înainte de a pierde lupta cu o tumoare pe creier. El a scris felicitări de ziua lor de naștere pentru fiecare an din viața lor, dorind să le transmită gândurile și încurajările sale.

Fetele, care tocmai au împlinit patru ani, și-au deschis recent ultimele felicitări, unde Nick le-a scris că vor începe școala și le-a îndemnat să aibă grijă una de cealaltă.

Publicitate

Nick Keenan a fost diagnosticat cu un astrocitom de dimensiunea unei mingi de tenis, o tumoră pe creier, în 2015. Cu toate acestea, el și soția sa, Victoria, și-au continuat planurile de a întemeia o familie și au avut două fiice minunate. Cu toate greutățile cu care s-a confruntat, Nick a fost o prezență puternică și susținătoare pentru familia sa.

Tratamentul lui Nick, inclusiv radioterapia și chimioterapia, a fost însoțit de puterea și determinarea de a fi alături de fiicele sale și de a le oferi mesaje emoționante pentru fiecare an de viață. Cu toate că a luptat curajos, Nick a pierdut lupta în noiembrie 2020, la vârsta de 34 de ani.

Victoria Keenan a vorbit despre curajul și devotamentul soțului său, precizând că acesta a fost mereu prezent pentru ceilalți și că și-a exprimat iubirea și grijile prin mesajele de ziua lor de naștere pentru următorii 30 de ani.

În sprijinul campaniei Brain Tumor Research, Victoria a inițiat o petiție pentru creșterea finanțării cercetării tumorilor cerebrale, sperând să strângă 100.000 de semnături pentru a provoca o dezbatere parlamentară. Ea dorește să atragă atenția asupra importanței cercetării și a finanțării pentru combaterea acestei boli devastatoare.

Povestea lui Nick Keenan și mesajele sale emoționante reprezintă un exemplu de iubire și devotament familial, care rămân în inimile celor care le-au primit.

Publicitate