Un tată și fiul său au fost crunt bătuți sub privirile agenților de pază care nu au intervenit! – VIDEO

Marți seara, un incident șocant a avut loc într-un supermarket Lidl din cartierul Titan, București, unde un bărbat în vârstă și fiul său au fost bătuți crunt de un grup de tineri.

Potrivit martorilor, motivul atacului a fost o ceartă aprinsă legată de faptul că agresorii s-au băgat în față la rând, notează 3dots.ro.

Conform relatărilor, incidentul s-a petrecut în jurul orei 18:00, în magazinul Lidl situat pe strada Brățării. Într-un act de violență extremă, cei doi bărbați au fost agresați fără milă după ce le-au reproșat agresorilor că nu respectă regulile și se bagă în față la casele de plată.

O femeie, care era cadru medical și se afla întâmplător în acel moment, a devenit martor la scenele de violență. Ea a declarat ulterior că angajații de pază ai magazinului au adoptat o atitudine pasivă și nu au intervenit în niciun fel pentru a opri agresiunea.

Singura persoană care s-a implicat a fost chiar femeia, care a intervenit pentru a-i proteja pe cei doi bărbați și a încerca să calmeze situația.

Agresorii au înjurat și amenințat bărbatul în vârstă în momentul în care acesta le-a atras atenția să stea la rând. După ce acesta a terminat de efectuat plata, a mai încercat să le reamintească agresorilor că are o vârstă înaintată, dar a fost imediat atacat cu brutalitate. Cei trei indivizi au lovit bătrânul în repetate rânduri, iar unul dintre ei i-a lovit capul cu o sticlă, provocându-i răni grave și o puternică sângerare.

Îngrozită de aceste acte de violență, femeia a făcut tot posibilul să îi oprească pe agresori și a chemat imediat autoritățile. Din păcate, poliția a ajuns la fața locului după aproximativ zece minute, iar agresorii dispăruseră deja.

Potrivit surselor din Poliție, polițiștii au fost sesizați prin apelul de urgență 112 de către agenții de pază ai magazinului și au ajuns la locul incidentului la ora 18:02. Cele două victime au fost transportate de urgență la spital, având răni grave la nivelul feței și capului.

Ulterior, trei dintre agresori s-au prezentat la secția de poliție și au susținut că au avut un conflict verbal cu victimele, spunând că totul a pornit de la o amenințare din partea bărbatului în vârstă. Potrivit declarațiilor lor, acesta ar fi unchiul fostei concubine a unuia dintre agresori, iar amenințarea ar fi dus la izbucnirea actelor de violență.

Poliția a deschis un dosar penal pentru lovire și amenințare și efectuează verificări cu privire la modul în care agenții de pază ai magazinului au gestionat situația. Totodată, victimele au dreptul să acționeze în instanță magazinul pentru lipsa de acțiune a agenților de pază, care au fost criticați pentru starea pasivă în timpul atacului.

Incidentul de la Lidl – Brățării a șocat comunitatea locală și a adus în prim-plan problema securității în astfel de locații publice. Autoritățile și magazinul vor trebui să ia măsuri pentru a asigura siguranța clienților și a preveni astfel de acte de violență în viitor.

VIDEO POATE FI URMĂRIT AICI

Publicitate