Un tractorist beat a blocat circulația pe autostradă, mergând numai pe banda a doua! – VIDEO

Un incident surprinzător a avut loc pe Autostrada A1 București-Pitești, în sensul către Capitală, unde un utilaj agricol a fost observat în trafic, iar șoferul său se afla sub influența alcoolului, cu o alcoolemie de peste 1 la mie în aerul expirat.

Imaginile cu utilajul agricol au fost surprinse și distribuite de mai mulți participanți la trafic, care au fost uluiți să vadă un tractor și remorca sa pe una dintre cele mai importante autostrăzi din țară.

Poliția Română a comentat incidentul vineri seară pe pagina sa oficială de Facebook, întrebând retoric: „Cum a ajuns acolo? Să fi fost cumva alcoolemia de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat?”.

Potrivit News.ro, oficialii au anunțat că șoferul a avut permisul de conducere reținut, iar împotriva sa a fost deschis un dosar penal. Decizia a fost luată în interesul siguranței sale și a celorlalți participanți la trafic. Conducerea sub influența alcoolului reprezintă o încălcare gravă a regulilor de circulație și poate pune în pericol viețile celor de pe șosea.

Publicitate