Un viceprimar PSD jignește românii din Diaspora: “Faceți pauză la spălat cu*uri” (FOTO)

În plină campanie electorală, PSD-iștii ies din nou în evidență prin limbajul jignitor la adresa românilor plecați să lucreze în străinătate.

După Nicolae Bădălău și Viorica Dăncilă cu celebrul “ăștia”, de această dată a venit rândul viceprimarului PSD din Săcele să-i jignească pe românii din Diaspora.

Publicitate

Schimb de replici halucinant pe Facebook între o româncă din Italia și Sorin Gâdea, viceprimarul Municipiului Săcele, județul Brașov. După ce femeia i-a transmis că Diaspora va vota împotriva acestui partid la alegerile parlamentare din decembrie, PSD-istul a dat o replică incalificabilă: ”Asta dacă faceți pauză la spălat cu*uri”, scriu cei de la informare24.com.

“PSD, grup infracțional organizat. Diaspora, pe 6,7 decembrie vă bagă în istorie”a comentat îngrijitoarea româncă pe Facebook.

Replica incredibilă a viceprimarului PSD arată disprețul pe care acest partid l-a mai arătat și în trecut românilor care muncesc în străinătate.

Ceilalți utilizatori au taxat dur comentariul PSD-istului.  

“Fara cuvinte, asta demonstreaza educatie 0 pe care o au psd-istii, un partid de comunisti care nu le pasa de romani! Rusine sa-i fie lui nenea primarul!”, scrie o femeie.

“E o munca cinstita, si bine platita!”, comentează altcineva.

“Sa-ti fie rusine de jignirele mafiote ce le faci contra diasporei. Diaspora munceste pe bani cinstiti si nu fura si manipuleaza banii statului cum faceti voi mafiotii PSD”, este un alt comentariu postat.

Publicitate