Una dintre cele mai frumoase polițiste a alergat după un șofer și a tras două focuri de armă ca să-l oprească

Andreea Slobodianu se numără printre cele mai atrăgătoare polițiste din Iași și recent a fost implicată într-o situație care părea desprinsă din filmele de acțiune.

În timp ce alerga după un șofer care abandonase un autoturism și încerca să scape neobservat, Andreea Slobodianu a folosit arma de serviciu și a tras două focuri de avertisment.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalului regulamentar al polițistei, s-a procedat la urmărirea acestuia, iar șoferul a părăsit auto, încercând să fugă. Pentru oprirea acestuia au fost efectuate două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Andreea Slobodianu, agent principal în cadrul compartimentului rutier al Poliției Hârlău, este o prezență valoroasă în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, începând din anul 2019.

Ea a absolvit Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina și provine din județul Botoșani. Pe platformele de socializare, Andreea atrage atenția internauților prin apariția sa impresionantă.

Colegii o consideră o polițistă extrem de implicată, iar la începutul carierei sale, ea demonstrează zi de zi că meseria pe care a ales-o se potrivește perfect personalității și abilităților sale.

Este important de menționat că polițiștii din Iași nu ezită să folosească armamentul din dotare atunci când situația o cere.

În ultima perioadă, oamenii legii au mai tras focuri de armă pentru a-i opri pe infractori, dar, din fericire, nu s-au înregistrat incidente neplăcute.

Iată că una dintre cele mai frumoase polițiste din Iași a reușit să-l oprească pe șoferul fugar după ce a tras două focuri de armă.

sursa: soferidinromania.ro

Publicitate