Unul din cei mai mari criminali în serie ai României, cu 6 omoruri la activ, a fost dus la mare de primărie! (VIDEO)

Marius Csampar, unul din cei mai cunoscuți criminali în serie din România, a mers la mare într-un program al primăriei Balotești. 

Csampar se bucură acum de libertate, a primit un job cu ajutorul primăriei și în timpul liber este vedetă pe rețelele de socializare. Csampar a fost și la mare, printr-un program al Primăriei Balotești, acolo unde domiciliază.

A venit dimineața și s-a întors acasă seara, împărtășindu-și experiența pe TikTok, iar oamenii au reacționat imediat prin comentarii în contextul faptelor care l-au făcut celebru, relatează cotidianul Replicaonline.ro.

„Am fost săptămâna trecută o zi și acum iar. Ne duce și pe noi Primăria. De dimineața până seara”, a spus el, în timpul unui live pe TikTok.

Marius Csampar a fost eliberat condiționat după 22 de ani de detenție, în 2020, A comis șase crime în perioada 1994 – 1997. Rămas orfan la 12 ani, alături de alte persoane s-a apucat de tâlhării în special în zona Gării de Nord din București. L-a ucis chiar și pe un membru al găștii, care a cerut și el parte din pradă, amenințând că-l va denunța.

Individul a fost atras într-un canal de termoficare, iar Csampar împreună cu o altă persoană au început să-l bată, iar apoi l-au decapitat. „L-am apucat cu mâna de cap şi cu mâna dreaptă i-am tăiat complet capul, pe care l-am aruncat în lacul IOR, iar corpul l-am ascuns într-un canal. Locul exact sau mai multe detalii le voi prezenta când voi fi dus la locul faptei”, declara Csampar în fața judecătorilor Tribunalului București

Apoi a intrat în casă, în Balotești, peste o femeie la care stătuse în gazdă, pe care a bătut-o pentru a-i fura banii. Însă, i-a furat doar mâncarea. Femeia a murit la spital. Csampar a declarat că e singura victimă de care-i pare rău, că nu a vrut s-o omoare, ci doar să-i fure banii, pentru că, atât cât a stat la ea în gazdă, l-a ajutat.

Apoi a mai ucis un om al străzii, care era în gașca de tâlhari a lui Csampar, și care își păstrase pentru el mai multe bunuri. „M-am încălecat peste el şi l-am lovit cu una dintre cărămizi în zona capului. În timp ce loveam, mi-a scăpat cărămida din mână şi am luat o altă cărămidă, cu care am continuat să lovesc tot în cap.

Am aruncat cărămida în timp ce mă ridicam de pe el, i-am mai dat câteva picioare”, a declarat Csampar în timpul anchetei. Și, în acest mod, el a comis 6 crime, pe care le-a recunoscut și descris în detaliu, arată sursa citată.

După ce a fost eliberat condiționat în 2020, Marius Csampar s-a angajat, la scurt timp, la Administrația Domeniului Public din Balotești, și a devenit cunoscut și în online, cu live-uri pe TikTok și Youtube. S-a apucat să-și clădească și cariera de influencer, făcând live-uri pe Tik Tok și Youtube.

 

@mariuscsampar♬ original sound – RoxanaDRS Eden