Urmează răzbunarea? Liderul clanului Duduienilor a fost ucis într-o răfuială, în București

Florin Mototolea, zis Emi Pian, lider al clanului interlop Duduianu, a murit in noaptea de luni spre marti in urma unei rafuieli care a avut loc in Sectorul 6 din Bucuresti.

În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6, informează Poliția Capitalei. O persoană a murit şi o alta se află în spital în stare gravă, în urma unei bătăi între clanuri care a avut loc marţi noaptea în Capitală, informează Româniatv.ro.

Publicitate

Potrivit unor surse judiciare, în noaptea de luni spre marți, pe strada Intrarea Craiovei, din sectorul 6, a avut loc un conflict violent între membri mai multor clanuri, care s-ar fi luat la bătaie în urma unor neînțelegeri legate de un joc de barbut.

De altfel, era cunoscut faptul că Emi al lui Pian obișnuia să participe la aceste jocuri, unde îi împrumuta pe cei care rămâneau fără bani și vroiau să mai joace, cu dobânzi care ajungeau și la 35 la sută pe zi.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând.

Forțele de ordine sunt în alertă maximă în Sectorul 6, încercând să oprească din start orice fel de pregătiri pentru o eventuală răzbunare.

Surse apropiate anchetei, citate de România TV afirmă că este vorba despre un conflict între clanurile Pian şi Rinu, iar cel decedat face parte din clanul Pian, acesta fiind înjunghiat. Pian ar fi fost înjunghiat de un individ poreclit Napi.
Una dintre lovituri i-ar fi atins artera femurală, fapt care a generat o hemoragie foarte puternică. Bărbatul a fost urcat în mașină și transportat la spital chiar de către fiul său, însă medicii nu i-au mai putut salva viața, iar după aproximativ două ore a fost declarat decesul.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

 

Publicitate