Urșii lui Toloacă din Comănești au făcut show de zile mari în centrul Londrei! – VIDEO

Într-un spectacol surprinzător, urșii măieștri ai lui Toloacă din Comănești, județul Bacău, au captivat privirile trecătorilor în centrul Londrei.

Într-o zi în care agitația urbană și eleganța hotelului Ritz se întâlnesc, urșii au defilat cu grație și forță pe străzile celebre ale metropolei cosmopolite, aducând o notă autentică de tradiție românească în inima capitalei britanice.

Evenimentul neobișnuit a avut loc în data de 4 decembrie 2023, iar imaginile cu urșii defilând prin fața celebrului Hotel Ritz au devenit virale pe rețelele de socializare.

Această apariție inedită a fost precedată de o altă manifestare de excepție, unde urșii au dansat în Roe Green Park din Kingsbury, Nord – Vestul Londrei, la Târgul ROunirea. Acest eveniment a fost unul dintre cele mai reușite organizate în Marea Britanie cu ocazia Zilei Naționale a României.

Peste 10.000 de români au participat la aceste festivități începând de vineri și până în prezent, bucurându-se de mâncare tradițională și de atmosfera plină de veselie creată de muzica populară românească. Târgul ROunirea a reprezentat o oportunitate unică pentru comunitatea românească din Londra să celebreze cultura și tradițiile țării lor de origine.

Urșii măieștri ai lui Toloacă au adus o notă distinctivă evenimentului, oferind o experiență inedită londonezilor și turiștilor care au fost martorii defilării lor în fața Hotelului Ritz.

Această incursiune a tradiției românești în inima unei metropole internaționale evidențiază diversitatea culturală și contribuția comunității române la peisajul multicultural al Londrei.

sursa video: facebook/Cristinel Ichim

Publicitate