Vă vine să credeți? Deși condamnat la închisoare, Piedone a ieșit primar la sectorul 5!

Cristian Popescu Piedone a scris un mesaj pe Facebook prin care a marcat victoria la alegerile de duminică. Piedone, condamnat în primă instanță în dosarul Colectiv, la 8 ani și 6 luni de închisoare cu executare, a fost reales în funcția de primar de către locuitorii sectorului 5.

 

Publicitate

Piedone a scris pe Facebook că ”judecata poporului a decis” și și-a numit contracandidații ”necurați”. ”Vin către primărie! Dumnezeu a fost de partea noastră!”, a mai scris Piedone pe Facebook:

”Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună! În timp ce restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5!

Cel mai important aliat! Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină! Copiii din Sectorul 5 merită să crească frumos și în siguranță! Seniorii din Sectorul 5 merită să trăiască decent după o viață de muncă!

Voi toți meritați să fiți tratați cu respect! V-am cerut să aveți încredere în mine și nu m-ați dezamăgit! Va promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritați să trăiți într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteți ascultați! Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni!

Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme. Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău! Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credință și încredere începem munca!”, a scris Piedone luni dimineață.

Publicitate