Vali Vijelie spune că și-a cumpărat o stea pe Walk of Fame, aleea celebrităților din Hollywood!

Numele cântărețului de muzică de petrecere Vali Vijelie (52 de ani) este de acum gravat alături de monștri sacri ai muzicii precum Michael Jackson și Elvis Presley, dar și de alături de staruri de cinema și din politică, informează stiripesurse.ro.

Potrivit spynews, Vali Vijelie ar fi plătit 55.000 de euro pentru a avea o stea cu numele său pe celebra alee „Walk of Fame” din Hollywood. Cântărețul a primit și o statuetă de tip Oscar.

Pentru a primi steaua, candidații trebuie să depună un dosar în care să-și prezinte calificările, o listă cu contribuții aduse comunități prin participarea la activități civice.

Criteriile de acordare sunt experiența de cel puțin 5 ani în domeniu, realizările profesionale, contribuțiile aduse comunității și garanția că „vedeta” va fi prezentă la ceremonie.

Numai că totul seamănă cu un fake deoarece Stelele pe Walk of fame nu se cumpără, dar există toruși o taxă pentru instalare și întreținere. De ramarcat și că steaua prezentată în fotografie e din categoria actori și nu cântăreți, mai notează sursa citată.