Van Damme, filmat într-o mașină alături de mai mulți români, în timp ce ascultă manele (VIDEO)

Un clip în care apare cunoscutul actor Jean Claude Van Damme, alătur de câțiva români, cel mai probabil de etnie romă, a strâns sute de comentarii. În mașină se află, pe lângă Van Damme, alți patru bărbați, trei pe bancheta din spate și șoferul.

Același bărbat, Gabor Ianku, ce l-a filmat în mașină a postat un alt clip alături de actor, la masă, alături de alți bărbați, notează alephnews.ro.

Actorul Jean Claude Van Dame a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta manele. Actorul stă pe scaunul din dreapta.

„Nu e șmecherie, e pe bune”, spune la un moment dat șoferul. „E fratele meu, pe viață!” , adaugă el.

Clipurile au strâns mii de comentarii precum: „Vedeți să nu-l supărați că va bate în 3 exemplare”, „Cînd se va trezi vă va cauta pe fiecare în parte pentru ceea ce i-ați făcut”, „Bă, sunteți nebuni, l-ați sechestrat pe Van Damme”,

„Supărați-l voi mult, vă face ce știți voi să faceți mai bine, burlane!”, „Ăstia trebuie să vină la mine să imi facă un acoperiș la casă, dar nu crefeam că îl ia pe Van Damme cu ziua salahor.”, „Trebuia să vă mulțumească o poză cu el și o bere. Nu cred că e corect față de el să îl puneți în astfel de ipostaze jenante”.