Vasilică Harpa: ”În special oamenii politici trebuie să beneficieze de prezumția de nevinovăție!” – VIDEO

Într-o conferință de presă susținută de liderul PSD Neamț, Vasilică Harpa, acesta a făcut referire la politicienii care se vor regăsi pe listele de candidați și care atât timp cât nu sunt găsiți vinovați de către o instanță de judecată, pot fi considerați în continuare oameni cinstiți și corecți.

Vasilică Harpa a scăpat un ”porumbel” pe gură, spunând că mai ales politicienii trebuie să se bucure de prezumția de nevinovăție.

Publicitate

”Deci am spus: orice persoană, în special oamenii politici, trebuie să beneficieze de prezumția de nevinovăție ”

Conferința de presă a fost organizată în contextul scandalurilor interne din organizația PSD Neamț. După cum se știe, a început un război intern de la plecarea lui Ionel Arsene în Italia, organizația fiind acum condusă de către Vasilică Harpa, primarul de Târgu Neamț.

În schimb, două foste apropiate ale lui Arsene, Oana Bulai și Florentina Moise, au încercat să creeze un pol de putere dar s-au trezit amândouă înlăturate de la șefia celor două organizații pe care le conduceau: PSD Roman și PSD Piatra-Neamț.

Războiul intern este departe de a se fi terminat, cele două politiciene continuă să-și caute aliați în zona Bucureștiului pentru a-și menține pozițiile și privilegiile.

Dacă pentru Oana Bulai lucrurile se pare că sunt destul de clare, la Florentina Moise problemele se acutizează, inclusiv la Inspectoratul Școlar Județean, instituție pe care o conduce.

Acolo DNA-ul are în lucru câteva dosare de corupție și din informațiile noastre mai urmează încă unul cu implicații majore. Sigur că Florentina Moise a vrut să țină ”mizeria” ascunsă sub preș și nu a dorit să comunice absolut nimic din ce se întâmplă la ISJ Neamț, în schimb noi vom continua să oferim informații care cu siguranță vor șoca pe mulți din zona învățământului din județul Neamț și nu numai.

Publicitate