Vasilică Harpa, șeful PSD Neamț, vrea concursuri libere și transparente în Spitalul Județean Neamț!

După cum se știe, în județul Neamț PSD-ul deține ”frâile” sistemului medical și asta mai bine de 10 ani. Este adevărat, cu o mică pauză în pandemie, când PNL a pus manager la Spitalul Județean un patron de pompe funebre. În rest, PSD a fost la butoane.

În toată această perioadă au fost nenumărate cazuri de corupție la nivelul Spitalului, de la medici reținuți pentru mită, până la angajări pe șpagă ș.a.m.d.

Publicitate

PSD a patronat acest sistem corupt pentru că a numit majoritatea managerilor și nu putem să nu privim cu umor ultimile declarații ale șefului PSD Neamț, Vasilică Harpa, care brusc și deodată dorește concursuri libere și transparente pentru posturile din spital.

”Fac un apel public către managerii spitalelor din Neamț să organizeze rapid și transparent concursuri, pentru ca pacienții să beneficieze de servicii de calitate.

Promit că, din postura de președinte al celui mai important partid politic din județ, voi urmări atent acest proces și voi sancționa public orice derapaj.

În perioada următoare, vom demonstra cu cifre că scopul nostru de a pune Sănătatea pe primul loc va deveni realitate.” – transmite Vasilică Haprpa într-o postare pe Facebook.

Aproape că nu există o instituție bugetară în Neamț unde să nu întâlnim o nevastă, o rudă, un apropiat sau o amantă a unui lider politic, de aceea ”apelul public” al lui Harpa ne face să ne prăpădim de râs și nu alta.

Dacă am face o organigramă a nepotismului în fiecare instituție din Neamț, cu nume și prenume, oare ce partid ar fi pe primul loc??

Publicitate