Vedeta TV Bia Khalifa a fost încătușată pe Otopeni, după ce ar fi înjurat un polițist! – VIDEO

La întoarcerea din Milano, noua vetetă TV Bia Khalifa a fost încătușată de polițiști. Tânăra spune că tocmai trecuse de control, când unul dintre agenți a început să o lovească și ulterior a încătușat-o.

Replica Sindicatului Europol. Iată ce comunică sindicatul polițiștilor după incidentul în care Bia Khalifa a fost implicată:

Publicitate

„Vedetă” amendată pe aeroport după ce a înjurat un polițist

După ce colegii noștri din cadrul Aeroportului Otopeni l-au rugat pe prietenul unei ”vedete” să se comporte civilizat în timp ce aștepta controlul de frontieră, și i-au spus să nu se bage în fața altor pasageri, partenera sa le-a adresat injurii polițiștilor de frontieră.

În momentul în care polițiștii de frontieră au vrut să o conducă în linia a doua de control pentru sancționarea contravențională, aceasta a devenit agresivă, lovindu-l cu piciorul pe unul dintre colegi, fapt pentru care a fost încătușată și condusă la camera de control de pe sensul intrare în țară.

Aceasta a fost sancționată contravențional cu suma de 4000 lei pentru ”săvârșirea fără drept a oricărui act de violență fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”, sancțiune prevăzută de Codul Aerian.

Într-un delir continuu, atât pe timpul completării procesului verbal de sancționare, când a continuat să aducă injurii colegilor, folosind cuvinte obscene, cât și în imaginile video postate ulterior pe unele rețele de socializare, aceasta acuză în mod tendențios că a fost ”pipăită, aruncată pe jos, jignită și bătută”.

Colegii noștri au folosit dispozitivele body-cam din dotare în toată această perioadă, astfel că aceste halucinații ale ”vedetei” nu au niciun fundament.

Noi nu ne putem opune dorințelor și imaginației acesteia, însă toate acestea și le poate îndeplini în cercul ei de prieteni, cu rugămintea să nu jignească polițiștii și să nu terfelească imaginea Poliției de Frontieră Române pentru niște vizualizări în plus” – a fost mesajul sindicatului Europol.

Tânăra neagă că ar fi fost violentă sau agresivă și susține că doar a dorit ca Fulgy, iubitul ei, să înainteze în coada de la pașapoarte pentru a fi lângă ea și a pleca mai repede.

Însă atunci, Fulgy ar fi fost rugat să meargă la alt ghișeu. Bia spune că s-a conformat și că i-a spus polițiștului, după ce controlul s-a terminat: ”Ești fericit acum?” și a plecat.

În acel moment, conform spuselor ei, agentul a ieșit din încăperea destinată lui și ar fi fost agresiv.

Publicitate