VEDETELE care au cerut ajutor de stat și apoi au petrecut în destinații exotice (FOTO)

Publicația noastră scria, pe 24 noiembrie 2020că o serie de vedete autohtone au cerut ajutor de la stat pentru a putea ”supraviețui” pandemiei (vezi articol).

Era vorba de peste 90 de artişti români, între care Delia, Antonia, Carla’s Dreams, Connect-R, Florin Ristei, Horia Brenciu, Inna, Loredana, Paula Seling, Smiley, Ştefan Bănică, Vama, Voltaj, Edward Maya, Olivia Addams și care i-au adresat o scrisoare deschisă premierului în care solicită includerea artiştilor în schema de ajutor de stat destinată sprijinirii sectorului cultural.

În scrisoarea deschisă, adresată deopotrivă vicepremierului şi ministrului Culturii, artiştii subliniază că „existenţa sectorului cultural depinde nu doar de organizatorii de evenimente, ci mai ales de artişti”.

Între timp, mai multi artisti din cei care au semnat scrisoarea prin care solicita includerea in schema de ajutor de stat, au publicat pe retelele de socializare imagini din destinatii exotice, precum Mexic, Tanzania sau Dubai, informează ziarulevenimentul.ro.

In urma cu cinci zile, artista Delia, a publicat pe Instagram imagini de pe plaja insulei Mnemba, situata in arhipelagul Zanzibar, din Tanzania.

Loreada Groza se afla zilele acestea in localitatea Tulum, situata in Peninsula Yucatan din Mexic, un punct turistic renumit pentru ruinele Maya.

Vedeta a publicat imagini si videoclipuri din timpul calatoriei cu avionul pana in Mexic. Ajunsa la destinatie, aceasta le-a aratat fanilor imagini de pe plaja si de la petrecerea la care a participat.

Edward Maya este un compozitor roman si DJ care a semnat scrisoarea deschisa in care se solicita includerea artistilor in schema de ajutor de stat. El a publicat de Instagram o imagine din Costa Rica, pregatit pentru plaja, in fata bradului de Craciun.

Artista Olivia Addams se afla zilele acestea in Dubai, de unde le-a aratat fanilor de pe Instagram, in urma cu doar o ora, mai multe imagini din oras.

Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.