Victor Ponta, acuzații către Ionel Arsene înainte de moțiunea de cenzură (VIDEO)

Victor Ponta acuză că Viorica Dăncilă și-ar fi pus „subalternii” să îi contacteze pe parlamentarii din Pro România ca să îi convingă să nu voteze moțiunea de cenzură.

Ponta a precizat, în această seară, la România TV, că oamenii săi din partid au fost sunați de Ionel Arsene, șeful PSD și al Consiliului Județean Neamț, care le-a promis bani de la buget pentru a nu mai vota împotriva Guvernului la moțiunea de mâine.

Publicitate

A anunțat doamna Dăncilă că dacă nu trece moțiunea, vineri dă din bani publici 7 miliarde de lei. Înseamnă 1 miliard și jumătate de euro. S-a publicat și lista. Din aceștia, 500 de milioane se duc la Neamț la domnul Ionel Arsene.

Domnul Ionel Arsene este cel care a sunat toți deputații de la Pro România și le-a făcut propuneri. Sper că există înregistrări ca să… când va veni un moment, că va veni un moment. Cu bani. De unde sunt banii? De la dumneavoastră sunt banii, de la buget, Problema este că bugetul nu are bani pentru salarii și pensii.

Cum poți să dai tu, vineri, 7 miliarde de lei pentru niște președinți de consilii județene care folosesc acei bani ca să cumpere voturi. Suntem într-o situație extrem de urâtă.

(…) E infracțiune sadea, dar dacă noi nu prindem criminali, îl prindem pe Arsene că aleargă cu bani după deputați?! (…) Colegii mei parlamentari mi-au spus că își închid telefoanele că nu mai pot.”, a spus Victor Ponta.

Publicitate