VIDEO șocant: Copil de 13 ani filmat în timp ce este bătut până la leșin de alți adolescenți

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui a declanșat o anchetă după ce în mediul online a apărut o filmare în care mai mulți adolescenți sunt surprinși în timp ce lovesc cu brutalitate un copil.

Imaginile violente au fost publicate pe contul de Instagram StopBully.ro, în postare menționându-se că scenele violente au fost surprinse în municipiul Huși, din județul Vaslui, informează Libertatea.

Potrivit polițiștilor, incidentul a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână, iar victima este un copil de 13 ani, elev în clasa a VI-a. În filmuleț sunt surprinși mai mulți adolescenți care se încurajează unii pe alții să lovească un băiat căzut la pământ.

Unul dintre agresori strigă de mai multe ori către ceilalți să lovească victima în cap. În urma loviturilor primite, copilul bătut rămâne inconștient, în timp ce agresorii se îndeamnă să plece acasă. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, efectuându-se cercetări în vedere identificării agresorilor, potrivit reprezentanților IPJ Vaslui.

Autoritățile vasluiene au comunicat ulterior că i-au identificat pe agresori, aceștia fiind trei elevi din Huși, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani. ”Agresiunea a avut loc în seara de 10 februarie, în urma unui conflict spontan. Minorul agresat are vârsta de 13 ani. Reprezentanții legali ai acestuia (tatăl n.r.) știau de agresiune dar au anunțat că nu doresc să depună plângere. C

Colegii noștri au sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui pentru evaluarea situației. În zilele următoare, IPJ Vaslui, prin intermediul polițiștii din cadrul Biroului de Prevenire, se vor deplasa la unitățile de învățământ unde sunt înscriși atât agresorii, cât și persoana vătămată pentru a derula activități o serie de activității cu elevii”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

VEZI AICI VIDEO