”Vreau să îmi repar toată fața. Fața mea a fost stricată pentru că am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost”

Faimoasa Bianca Drăgușanu, a făcut recent declarații surprinzătoare privind planurile sale de a reveni la o apariție mai naturală, recunoscând că își dorește să remedieze rezultatele nedorite ale mai multor intervenții estetice la care a fost supusă de-a lungul anilor.

La vârsta de 41 de ani, Drăgușanu a recunoscut publicului diverse operații estetice, printre care implanturi mamare, implant fesier, rinoplastie, acid hialuronic, botox și chiar o intervenție de alungire a ochilor.

Publicitate

Cu toate acestea, vedeta a dezvăluit acum că își dorește să corecteze efectele negative ale acestor proceduri.

Într-o postare recentă pe Instagram, Drăgușanu a anunțat că urmează să aibă o intervenție de lifting facial și că intenționează să-și „repare” întreaga față. Această decizie a venit în urma emoțiilor generate de perspectiva de a rămâne „fără buze” pentru o perioadă considerabilă de timp.

”Am foarte mari emoții. Vă prezint astăzi echipa de doctori care urmează să mă opereze în următoarele zile. Urmează să îmi fac o intervenție de lifting facial, dar teoretic vreau să îmi repar toată fața.

Fața mea a fost stricată în primul rând de forma buzelor pe care o am și pe care am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost, iar acum sunt cu echipa de doctori care încearcă să mă repare și cred că o să fie cu succes”, a fost mesajul de început de an pe care Bianca Drăgușanu l-a făcut pe Instagram.

Deși unele voci critice au comentat asupra alegerilor sale și a deciziei de a face mai multe intervenții estetice, Bianca Drăgușanu și-a exprimat lipsa de interes față de aceste opinii, menționând că nu îi pasă de părerea publicului în ceea ce privește deciziile sale personale.

Ea a subliniat faptul că modul în care își gestionează conturile pe rețelele de socializare i-a adus un nivel ridicat de trai, fără a fi nevoită să investească în promovare sau să își creeze o imagine artificială.

Chiar dacă controversatele sale decizii estetice au fost subiect de dezbatere, Bianca Drăgușanu rămâne fermă în poziția sa și afirmă că prioritatea ei principală este să-și trăiască viața și să-și crească copilul, ignorând în mare parte opiniile publicului care, în viziunea ei, nu îi aduc beneficii materiale sau personale.

Publicitate