What’s Up, probleme grave de sănătate: ”pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”

Înainte să părăsească România, artistul What’s Up a făcut o mărturisire care îi îngrijorează pe fani! Recent, el a dezvăluit cu ce probleme grave de sănătate se confruntă. De altfel, acesta este motivul pentru care, momentan, a pus cariera pe locul doi și încearcă să găsească soluții la medicii de peste hotare.

What’s Up are probleme grave la inimă!

Publicitate

În vârstă de 32 de ani, What’s Up a transmis un mesaj care i-a alarmat pe unii dintre susținătorii săi și chiar și pe apropiați. Postarea lui de pe IG Story a fost făcută cu minute bune înainte să se îmbarce în avionul pentru care și-a luat bilet și a fost următoarea: “Vă pup, vă iubesc, plec o vreme să-mi liniștesc inimioara! Ps: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”.

Ulterior, cântărețul a revenit cu o fotografie în care apare alături de trei trollere și un rucsac pe care îl are în spare. “Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând ❤️” este descrierea pusă de What’s Up la imaginea de mai jos, publicată atât pe Instagram, cât și pe Facebook.

Artist a descoperit în urma unor investigații făcute în România că are unele afecțiuni la inimă și a decis să se trateze la o clinică aflată în altă țară. El nu a dezvăluit unde va face noi analize amănunțite, însă, a precizat că va reveni în țară pe 9 iunie.

“Am făcut niște analize și mi-au zis că am inima mărită, adică am inima la limita superioară. Eu dorm prea puțin și mi-au zis că pocnește inima, o să fug prin Europa la doctor, voi pleca pe 29 luna aceasta și mă voi întoarce pe 9 luna viitoare, sper că viu”, a declarat iubitul lui Alice Badea de curând, potrivit wowbiz.ro.

Publicitate