What’s Up, probleme grave de sănătate: ”pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”

Înainte să părăsească România, artistul What’s Up a făcut o mărturisire care îi îngrijorează pe fani! Recent, el a dezvăluit cu ce probleme grave de sănătate se confruntă. De altfel, acesta este motivul pentru care, momentan, a pus cariera pe locul doi și încearcă să găsească soluții la medicii de peste hotare.

What’s Up are probleme grave la inimă!

În vârstă de 32 de ani, What’s Up a transmis un mesaj care i-a alarmat pe unii dintre susținătorii săi și chiar și pe apropiați. Postarea lui de pe IG Story a fost făcută cu minute bune înainte să se îmbarce în avionul pentru care și-a luat bilet și a fost următoarea: “Vă pup, vă iubesc, plec o vreme să-mi liniștesc inimioara! Ps: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”.

Ulterior, cântărețul a revenit cu o fotografie în care apare alături de trei trollere și un rucsac pe care îl are în spare. “Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând ❤️” este descrierea pusă de What’s Up la imaginea de mai jos, publicată atât pe Instagram, cât și pe Facebook.

Artist a descoperit în urma unor investigații făcute în România că are unele afecțiuni la inimă și a decis să se trateze la o clinică aflată în altă țară. El nu a dezvăluit unde va face noi analize amănunțite, însă, a precizat că va reveni în țară pe 9 iunie.

“Am făcut niște analize și mi-au zis că am inima mărită, adică am inima la limita superioară. Eu dorm prea puțin și mi-au zis că pocnește inima, o să fug prin Europa la doctor, voi pleca pe 29 luna aceasta și mă voi întoarce pe 9 luna viitoare, sper că viu”, a declarat iubitul lui Alice Badea de curând, potrivit wowbiz.ro.