Cum e să candidezi la primărie și să te trezești cu fosta nevastă pe post de contracandidat?

O adevărată telenovelă electorală se întâmplă în județul Neamț: un primar are drept contracandidat pe fosta soție.

În urmă cu un an, mesajul.ro dezvăluia o idilă între mai mulți primari din județul Neamț, care ar fi trăit adevărate povești de dragoste, fără a da nume și fără a nominaliza vreo primărie, pentru a nu afecta intimitatea nimănui (vezi articol aici).

Publicitate

Subiectul de astăzi are o oarecare legătură cu articolul respectiv. Nu vrem să intrăm în prea multe detalii despre povești de dragoste, o să vorbim în schimb despre faptul că Dumitru Bălăjel, actualul primar al comunei Răucești, are drept contracandidat la funcția de primar tocmai pe fosta lui soție, scrie stiri-neamt.ro.

Nicoleta Bălăjel este candidat pentru postul de primar al comunei Răucești din partea Partidului Ecologist Român, iar Dumitru Bălăjel din partea PNL.

 

La începutul campaniei, fosta soție a actualului primar spunea:

Dragii mei, în curând va începe campania electorală! Primesc întrebări de ce nu apar bannere cu mine…Răspund simplu: pentru că nu vreau! (…) Prefer să mă întâlnesc cu dvs. personal, alături de oamenii cu care am pornit la drum, să mă priviți în ochi și să-mi citiți sufletul, sinceritatea și voința de a face lucruri minunate.
(…) Așa sunt eu: simplă, directă, corectă! Poate de asta am pierdut în viață, dar ce să vedeți, eu chiar vreau să fac o ,,ecologizare” în viața politică de pe plan local!”

Pe lângă discursuri, promisiuni sau proiecte de campanie electorală, suntem siguri că la Răucești alegerile vor fi deosebit de animate și asta nu doar prin prisma rezultatului votului de pe 27 septembrie.
Publicitate