Date noi în crima oribilă de la Iași: înclusiv pisica celor doi studenți a fost omorâtă!

Apar noi detalii terifiante despre crima care a îngrozit România! În dublul asasinat de la Iași anchetatorii au fost șocați să descopere violența cu care au fost uciși cei doi tineri. După asasinat, criminalii au vrut să șteargă toate urmele lăsate și au incendiat cadavrele, dar și casa.

Jurnaliștii de la Bună Ziua Iași mai prezintă în exclusivitate un detaliu absolut terifiant: criminalii au ucis și pisica celor doi tineri, ea fiind găsită moartă la parterul casei.

Pe trupul tinerei ucise ar fi fost găsite 35 de lovituri de cuțit, iar pe trupul tânărului marocan 17.

Când anchetatorii au descoperit trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri, în dormitor era o cantitate uriașă de sânge. Unele indicii par să arate că cei doi au fost omorâți în somn.

Pe ambele trupuri, urmele de cuțit erau asemănătoare, semn că autorul ar fi folosit același cuțit. Sunt însă multe analize pe care le vor face cei de la Institutul de Medicină Legală Iași pentru a stabili dacă cele bănuite se confirmă.

După ce tinerii au fost uciși, autorul a încercat să le incendieze trupurile, însă nu a reușit. Foc a pus și la parterul vilei, probabil cu scopul de a distruge cât mai multe probe care ar duce la prinderea sa.

La parter a fost găsită și o pisică moartă, probabil intoxicată cu fum. Corpurile studenţilor au fost găsite de către poliţişti. Părinţii băiatului au sesizat dispariţia deoarece el trebuia să ajungă la Bruxelles zilele trecute.

În cursul zilei de sâmbătă şi duminică, poliţiştii au prelevat probe de ADN de la o parte dintre cunoscuţii şi colegii celor doi tineri ucişi. Şi părinţii băiatului au venit din Belgia şi au fost audiaţi. Ba chiar anchetatorii au audiat şi foştii proprietari de imobile la care studenţii au stat în chirie.