După ce a rezolvat problemele cu apa și cu Spitalul, PSD Neamț organizează meciuri de fotbal!

În timp ce românii o duc tot mai greu iar mediul de afaceri este sugrumat de ultimele măsuri fiscale puse în practică de Marcel Ciolacu, PSD Neamț demarează o acțiune deosebit de importantă: o competiție locală de fotbal.

E un mare pas înainte după ce anul trecut a organizat cupa PSD la pescuit. În mod firesc urmează și cea la table.

Publicitate

Dacă v-ați fi așteptat ca organizația condusă de Vasilică Harpa să vină cu soluții pentru populația județului, pentru mediul de afaceri ori pentru rezolvarea problemelor din sistemul sanitar sau cel cu lipsa apei, ambele patronate de PSD, aflați că trebuie să mai așteptați. Acum pe ordinea zilei se află un important și necesar campionat de fotbal.

Probabil că Vlad Angheluță, cel pus de PSD director la Apa Serv va juca mijlocaș, iar proaspătul pesedist Dragoș Chitic, cel care are în atribuții activitatea Spitalului Județean, va opta pentru postul de fundaș stânga.

Citește și: Conform calculelor prezentate de PSD Neamț, Carabelea mai câștigă un mandat de primar!

În rest, toate lucrurile din județ funcționează pe făgașul lor normal, ca la carte. Fotbalul e singurul care mai ”scârțâie”.

”PSD Neamț pregătește o mare surpriză membrilor săi, dar și iubitorilor de fotbal.
Campionatul European de Fotbal din Germania este sursa de inspirație pentru o competiție palpitantă care va angrena la start toate localitățile din județul nostru.

Ambițiile, rivalitățile locale, golurile, paradele portarilor, driblingurile mijlocașilor, dar și farmecul galeriilor, toate vor fi ingredientele unei competiții care vă duce la Euro!!!

Revenim curând cu #regulamentul și #programul competiției.
Până atunci, începeți antrenamentele. Merită!” – este mesajul conducerii PSD Neamț.

Publicitate