George Simion, cu cămașa scoasă și un pic euforic, a petrecut cu un grup de colindători din Neamț! – VIDEO

George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a devenit subiectul unei controverse în timpul călătoriei sale către Gura Humorului pentru a sărbători Revelionul alături de colegi de partid și simpatizanți.

Incidentul a avut loc în comuna Borca, județul Neamț, unde liderul AUR a făcut o oprire neașteptată.

Publicitate

Într-un filmuleț apărut în mediul virtual, George Simion apare într-un grup de urători locali, aflați în plină acțiune a tradiționalului obicei de Anul Nou.

Imaginile surprind momentul în care liderul AUR pare ușor ”aghesmuit”, conform prezentării clipului și cu cămașa scoasă jumătate din pantaloni, dar se integrează în atmosfera sărbătorii.

Până în prezent, George Simion nu a comentat oficial incidentul de la Borca, iar reacțiile din partea opiniei publice sunt împărțite.

Citește și: O importantă firmă din Neamț, printre sponsorii evenimentului de la Vatican, la care s-a ”lipit” George Simion

Evenimentul pare să fi generat discuții aprinse în mediul online, iar mulți se întreabă dacă acest episod va avea consecințe asupra imaginii și popularității liderului AUR în rândul susținătorilor săi.

Publicitate