PENIBIL! Liderul PNL dintr-un județ nu-l lasă pe primarul PNL să vorbească la microfon (VIDEO)

Rezultatele alegerilor locale de la Neamț i-au adus nori negri lui Mugurel Cozmanciuc, șeful PNL Neamț, care este marele pierzător ale acestor alegeri. El a fost învins categoric de Ionel Arsene de la PSD.

La Piatra-Neamț, votul politic pro PNL l-a scos pe tânărul Andrei Carabelea primar. Foarte interesant este faptul că, deși populația l-a votat pe Carabelea la primărie și PNL a câștigat și la votul politic (inclusiv la Consiliul Județean), oamenii nu l-au votat pe Cozmanciuc la președinția CJ Neamț.

El a pierdut umilitor în fața lui Ionel Arsene, care a luat mai mult cu 500 de voturi în Piatra-Neamț față de Mugurel Cozmanciuc. Și asta în condițiile în care partidele de dreapta au un scor de aproximativ 60% în municipiu, scriu cei de la stiri-neamt.ro.

Probabil acesta a fost unul din motivele pentru care Cozmanciuc este foarte deranjat că nu a luat voturi la Piatra-Neamț, unde Carabelea a ieșit primar, lucru vizibil și în timpul conferinței de presă de astăzi.

Citește și La Neamț, liberalii fac tot posibilul ca baronul PSD Ionel Arsene să câștige alegerile locale

Mugurel Cozmanciuc nu l-a lăsat pe Carabelea să vorbească la microfon când i-a venit rândul la cuvânt, spunându-i să-și mute microfoanele pe pupitrul său.

Pur și simplu nu a vrut să-l lase în mijloc, să vorbească în conferința de presă. Un gest urât, probabil din răzbunare pentru victoria altuia și eșecul propriu.

Pentru că a pierdut Consiliul Județean, singura perspectivă de interes pentru Cozmanciuc rămâne primăria Piatra-Neamț. Aici e un bazin electoral important dar și o sursă financiară prin prisma fondurilor europene și nu numai.

Aici este de văzut cum va reuși Mugurel Cozmanciuc să-l transforme pe Carabelea într-o marionetă proprie, punându-i „supraveghetori” la fiecare mișcare. Așa că pasul următor va fi „confiscarea” lui Carabelea de către Mugurel Cozmanciuc.

Publicitate