Un jandarm a fost prins cu droguri și un cântar în mașină!

Un jandarm de la Brigada Specială din București a fost implicat într-un incident neplăcut la Huedin, fiind oprit în trafic și descoperit cu substanțe suspecte și un cântar în autovehiculul său.

Incidentul a avut loc în timpul unui control de rutină efectuat de către autoritățile locale din Cluj în data de 3 decembrie.

Publicitate

Jandarmul, aflat în concediu de odihnă în județul Cluj, a fost oprit de un echipaj de poliție, iar în timpul verificărilor, au fost descoperite substanțe cu potențial interzis, găsite într-un rucsac din mașină.

Ana Maria Burchi, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Române, a confirmat descoperirea și a adăugat că jandarmul a negat că rucsacul îi aparține, cerând chiar transportul la spital pentru prelevarea de probe biologice, după ce testul etilotest a fost negativ.

În conformitate cu procedurile interne, s-a inițiat o anchetă disciplinară prealabilă pentru a investiga această situație. În plus, informații suplimentare au ieșit la iveală cu privire la antecedentele familiale ale jandarmului.

Tatăl său, care lucrează la Brigada Specială a Jandarmeriei, a fost trimis în judecată în 2023 pentru infracțiuni la regimul silvic, în timp ce sora jandarmului a avut și ea probleme legale în trecut, fiind implicată într-un caz de minciuni referitoare la un accident rutier din 2021.

Această situație survine la scurt timp după un alt incident în care o fostă purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei a fost prinsă în trafic cu cocaină în poșetă.

Andreea Bumbac, fosta purtătoare de cuvânt, susține că nu este vinovată și că substanțele găsite nu îi aparțineau. Ea se află acum într-o anchetă disciplinară și beneficiază de consiliere psihologică.

Pe măsură ce ancheta în cazul jandarmului prins în trafic cu droguri se desfășoară, se așteaptă ca autoritățile să investigheze în detaliu circumstanțele și implicațiile acestui incident, păstrând în același timp transparența și respectând rigorile legale în procesul de investigație.

Publicitate