PSD Piatra-Neamț a făcut amendamente la Bugetul orașului, pe care… nu și le-a votat!

Astăzi a fost votat Bugetul municipiul Piatra-Neamț. Singurul lucru care a captat atenția a fost felul în care opoziția, în speță PSD, a reușit să se facă din nou de râs.

Deși se bazează acum pe sfaturile și experiența bogată a fostului primar Dragoș Chitic (trimis acasă de electorat în 2020), PSD Piatra-Neamț a venit cu un comunicat de presă care nu poate să nu-ți stârnească zâmbete.

Publicitate

Comunicatul menționează faptul că „este momentul să ne îndreptăm atenția către adevăratele probleme ale pietrenilor”.

Așadar, stimabilii consilieri PSD, conduși de Florentina Moise timp de trei ani și mai nou de cuplul Chitic-Niță, abia acum s-au hotărât să-și îndrepte atenția spre nevoile municipiul Piatra-Neamț.

Ne întrebăm de ce le-a luat trei ani să facă lucrul ăsta? Probabil pentru că se apropie campania electorală și trebuie să dea bine la electorat.

Hilar este că o parte din amendamentelor propuse de PSD se referă la lucruri sau investiții lăsate în paragină încă de pe vremea în care orașul a fost magistral condus de Dragos Chitic, actualul mentor al celor de la PSD.

Și ca să vedeți că scenele comice sunt la ordinea zilei în ședința de Consiliu Local, deși sunt 5 consilieri PSD, la care s-a adăugat și viceprimarul Lehăduș, doar 3 consilieri au votat amendamentele propuse de PSD (Lehăduș și 2 consilieri PSD).

Publicitate