Să le spună cineva celor de la Publiserv că orașul este plin de gropi și canale distruse, în care pietrenii își rup mașinile!

În anii din urmă eram obișnuiți ca odată cu venirea primăverii, prin luna aprilie să înceapă plombările pe străzile municipiului.

Astăzi însă, sub conducerea lui Marius Ghineț, societatea Publiserv se pare că are alte priorități, la fel și primarul Carabelea.

Străzile din oraș sunt un dezastru și asta nu neapărat din pricina șantierelor pe care se lucrează uneori haotic, ci din cauza gropilor din asfalt lăsate de ani de zile și a canalelor neridicate la cotă în care toți participanții la trafic își rup mașinile.

Sunt zeci de sesizări atât pe rețelele de socializare cât și pe aplicația pusă la dispoziție de primărie, care zac fără ca nimeni să intervină.

Gropile din asfalt și canalele neridicate la cotă pun serioase probleme șoferilor atât pe Bulevardele Traian și Decebal, dar și pe strada Cetatea Neamțului, pe Stamatin și Fermelor.

Eu totală bătaie de joc și lipsă de interes față de locuitorii municipiului Piatra-Neamț de când primarul Carabelea și a pus colegul de partid șef la Publiserv, cel care a fost director de spital și mai înainte patron de pompe funebre.

În urmă cu o lună scriam despre inspectorii de la Curtea de Conturi care au găsit nereguli grave la societatea Publiserv (vezi detalii aici).

Se pare că societatea a devenit un fel de pușculiță pentru liberali, în sensul în care primăria dă comenzi către Publiserv iar aceasta subcontractează lucrările către firme ale membrilor de partid.

Un caz concret este cel al colegului de partid al lui Carabelea, care primește lucrări cu nemiluita, iar unele dintre ele sunt executate cu încălcarea legii.

Revenind la Publiserv, sperăm că se trezește din somn conducerea societății și ia orașul la pas pentru a vedea unde trebuie să mai ridice câte un canal la cotă sau unde trebuie să mai plombeze câte o groapă.

Publicitate